AdJoBro

Uw administratie, onze zorg!

Welkom!


Na het werken in de onregelmatige diensten, heb ik onlangs, na het opnieuw doen van examens, gekozen voor de boekhoud sector.

Lees meer

 

Openings tijden

Onze openingstijden zijn van ma t/m vrij 10.00 - 18.00

Op afspraak zijn onze openingstijden flexibel.

Locatie

Wij verzorgen administraties in het hele land
Wij zijn gevestigd in Biddinghuizen.

Om contact met ons op te nemen,
Klik op contact in het bovenstaande menu.

Bekijk de kaart

ideologie

Slapend rijk worden!

Slapend rijk worden willen we allemaal. Maar de meesten van ons moeten er toch hard voor werken. En als we er dan hard voor werken willen we er ook nog wat aan overhouden, en daarnaast willen we ook nog een stukje tijd overhouden om te genieten van het leven.
En daar komen wij om de hoek kijken.
Wij kunnen voor de tijd zorgen door het grootste deel van uw administratie te doen. Wij kunnen u de zorgen uit handen nemen van uw offertes en facturen, aangiften BTW en inkomstenbelasting. Door concurrerende prijzen kunnen wij er mogelijk ook nog voor zorgen dat u voor dit alles minder hoeft te betalen.
"Wij kunnen ook adviseren met betrekking tot uw bankzaken en verzekeringen, hulp bij inschrijving Kamer van koophandel, etc."


Onze werkwijze.

Een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen op tafel kunt leggen en wij kunnen uitleggen wat wij hierin kunnen betekenen.
Als u besluit om met ons verder te gaan, kan dat als eenmalige opdracht welke door ons dan gefactureerd wordt conform onze algemene voorwaarden (deze zijn elders op deze site te vinden).
Elke opdracht die niet eenmalig is, maar ook een opdracht waarvan duidelijk is dat deze langer dan 3 maanden gaat duren, wordt vastgelegd in een contract, waarin alle afspraken worden vastgelegd.

Dit alles willen wij op een eerlijke en open manier met u communiceren. Omdat er van ons geen duur kantoorpand staat, wordt er van huis uit gewerkt. Dit geeft ook weer welke kant wij op willen naar onze klanten toe. Een open en informele houding ofwel en eettafel mentaliteit. Ongedwongen maar professioneel waar dat van ons verwacht mag worden.

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op.