AdJoBro

Uw administratie, onze zorg!

Ongecategoriseerd

bedrijfsinfo

 

 

 

Op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

AdJoBro ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 67053734

 

Telefoonnummer:0321-340702 of 06-13801753       Knabbank:NL81KNAB0255575017       BTW nr. NL122790856B01

ideologie

Slapend rijk worden!

Slapend rijk worden willen we allemaal. Maar de meesten van ons moeten er toch hard voor werken. En als we er dan hard voor werken willen we er ook nog wat aan overhouden, en daarnaast willen we ook nog een stukje tijd overhouden om te genieten van het leven.
En daar komen wij om de hoek kijken.
Wij kunnen voor de tijd zorgen door het grootste deel van uw administratie te doen. Wij kunnen u de zorgen uit handen nemen van uw offertes en facturen, aangiften BTW en inkomstenbelasting. Door concurrerende prijzen kunnen wij er mogelijk ook nog voor zorgen dat u voor dit alles minder hoeft te betalen.
"Wij kunnen ook adviseren met betrekking tot uw bankzaken en verzekeringen, hulp bij inschrijving Kamer van koophandel, etc."


Onze werkwijze.

Een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen op tafel kunt leggen en wij kunnen uitleggen wat wij hierin kunnen betekenen.
Als u besluit om met ons verder te gaan, kan dat als eenmalige opdracht welke door ons dan gefactureerd wordt conform onze algemene voorwaarden (deze zijn elders op deze site te vinden).
Elke opdracht die niet eenmalig is, maar ook een opdracht waarvan duidelijk is dat deze langer dan 3 maanden gaat duren, wordt vastgelegd in een contract, waarin alle afspraken worden vastgelegd.

Dit alles willen wij op een eerlijke en open manier met u communiceren. Omdat er van ons geen duur kantoorpand staat, wordt er van huis uit gewerkt. Dit geeft ook weer welke kant wij op willen naar onze klanten toe. Een open en informele houding ofwel en eettafel mentaliteit. Ongedwongen maar professioneel waar dat van ons verwacht mag worden.

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op.

Administatie

Geen enkele administratie is hetzelfde. In de basis natuurlijk wel maar dit kan verschillen per bedrijfstak, maar ook per bedrijfsvorm.

Daarom zullen wij altijd samen met u de meest ideale inrichting samenstellen. Heeft u vragen hierover, stel ze ons.